DIY INŠPIRÁCIA- AKO PRETVORIŤ STARÉ RIFLE

11/11/2018

Určite sa vám už stalo, že ste prechádzali obchodami nákupného centra a nejaká vec sa vám zapáčila. S nadšením ste k nej pribehli, no po otočení cenovky ste zistili, že tento módny kúsok stojí tak mesačný rozpočet priemernej somálskej dediny. Najčastejšie medzi takéto predražené kúsky patrí hlavne denim, no ruku na srdce, koľko riflí vám len tak leží v skrini. K výrobe chic riflí, v ktorých si vás zaručene každý všimne, vám úplne postačia veci, ktoré doma nájde každá jedna z nás.


PERLIČKY
 
Perly sú vraj najlepšími kamarátkami každej ženy, teda hneď po diamantoch, no pokiaľ nemáme suggar daddyho tesne pred smrťou budeme si musieť vystačiť s korálkami zo starého náhrdelníka. Tie vyvlečieme a následne jednu po druhej poprišívame na ktorúkoľvek časť riflí.

VZOR 
Pamätáte si ešte na to ako ste ako malé pokreslili farbami na textil obliečky, či maminu obľúbenú blúzku? Vtedy to bolo súce do koša, no pokiaľ sa vaše nadanie nezlepšilo vyskúšajte si vopred vyrobiť z tvrdého papiera šablónu. Túto šablónu stačí iba priložiť na rifle a štetcom, či tupovacou hubkou namočenou vo farbe na textil po nej prejsť. Nezabudnite však na zažehlenie! 



STRAPCE
Kto mal kedysi ošúchané spodné časti riflí nebol práve najviac cool, no teraz je to práve naopak, čím dlhšie strapce tým lepšie. Stačí iba ak odstrihneme spodný šev a potom začneme párať. Už iba obuť topánky na vysokom podpätku a trendy outfit je na svete.  







 FARBIČKY
Vyzerať, ako silná nezávislá žena, ktorá práve vymaľovala celý trojizbový byt pestrými farbami? Skvelý nápad! Stačí k tomu iba vymáčať štetce do farieb, ktoré sa nám páčia a neklásť medze svojej fantázii. Nezabudnite si však pred touto prácou zabezpečiť, aby vaše okolie ostalo čisté.


Používa službu Blogger.