JESENNÉ RÚŽOVANIE

11/19/2018
Čaro kozmetiky spočíva v tom, že dokáže priniesť farbu aj do na prvý pohľad bezfarebných dní. Najjednoduchším prostriedkom, ako si vyfarbiť deň je rúž, ten už od dávnych dôb patrí k základnému prvku líčenia. Veď si spomeňme na to, že skoro v žiadnom ikonickom líčení nesmel chýbať rúž. Každá z nás má svojich obľúbencov presne podľa svojich preferencii, no nie vždy je ich konzistencia hodná počasia. Tiež mám najradšej tekuté rúže, ktoré zasychajú do matného vzhľadu a to hlavne vďaka ich praktickosti. V chladnom období však dokážu spraviť viacej škody než osohu, pretože zbytočne pery vysušujú. 


 Práve na takéto počasie je najlepšia maslová konzistencia rúžu, ktorá pery hydratuje a dodáva im plnosť. V tomto článku sa pozrieme na zúbok trom rúžom od značky Rimmel London, ktoré sú každý z inej kolekcie. Začnem jedným, ktorý pochádza zo spolupráce s modelkou Kate Moss. Táto spolupráca už trvá neuveriteľných 15 rokov a na jej oslavu si Rimmel pripravil kolekciu zahalenú v obaloch ružového zlata.
Odtieň s názvom 54 Rock ´n´ roll nude je telový odtieň, ktorý je obohatený o oranžový podtón a jemný zlatý shimmer.

Táto tmavá farba, ktorá nesie názov 120 Cutting Edge obsahuje jemný modrý podtón, ktorý bohužiaľ robí zuby žltšie, než v skutočnosti sú. Pri výbere takéhoto odtieňa si preto dávajte pozor, môže celkom uškodiť výslednému efektu. Jeho pigmentácia je skutočne neuveriteľná, stačí jedna vrstva a pery sú zahalené v omamnom slivkovom odtieni.



Posledným adeptom je rúž z kolekcie nude, čo o ňom vypovedá aj jeho samotný obal. Laik, alebo muž by o ňom s určitosťou tvrdil, že vyzerá rovnako ako ten prvý, no tento narozdiel od prvého je so studeným podtónom a bez zbytočných odleskov. Vďaka tomu pristane širšej škále typov žien.

Všetky tieto rúže sa pohybujú v cenovej relácii 3€ +- s priemernou výdržou bez pretierania 2-3 hodiny.



1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Ten vínový je krásny :) ale tie dva by som nepostrehla rozdiel

Používa službu Blogger.