JESENNÉ GLITROVÉ LÍČENIE

11/15/2018


Na svete je nespočetne krásnych vecí, miest či okamihov a farebné jesenné počasie medzi ne zaručene patrí tiež. Napriek tomu, že slnečných dní je čoraz menej, jeseň stále pokračuje. Práve ona bola inšpiráciou pre ukážku tohto líčenia s trblietavou paletkou.

Touto paletkou očných tieňov narážame na veľmi diskutovanú tému a to hlavne kvôli jej pôvodu. Značka Beauty glazed vyrába z veľkej časti napodobeniny rôznych paletiek od drahších značiek. Tieto napodobeniny sú nie raz celkom nekvalitné a na originál sa podobajú akurát z diaľky. Podľa recenzii, ktoré som zhliadla to nemusí byť vždy pravdou.
Paletka s lisovaným glitrovými tieňmi, by podľa môjho názoru nemala byť žiadnym duplikátom, no rozhodne to nie je zaručené. Čo však zaručené je, je jej kvalita, ktorú jej nemožno odoprieť. Na porovnanie mám doma paletku 36 glitrových tieňov z Primarku, ktorých konzistencia je olejová a trblietky sa nachádzajú len na jej povrchu. Hlavne kvôli ich konzistencii sa na viečku rozpíjajú a po chvíli zaliezajú do očných vrások. Tiene v paletke od Beauty Glazed sú skutočne len zlisované trblietky obohatené o nejakú látku, vďaka ktorej na seba naväzujú. Štetcom ich nanesiete len veľmi ťažko a preto na to odporúčam použiť jednoducho prsty.


V paletke sa okrem piatich glitrových tieňov nachádza aj päť úplne matných tieňov, ktoré sú v ladiacich odtieňoch. Ich pigmentácia je skutočne nadpriemerná a porovnateľná s hocijakou kvalitnejšou paletou očných tieňov.
Na líčenie som využila kombináciu druhého, tretieho a štvrtého matného tieňu a doplnila som ho pridaním mixu dvoch zlatých trblietavých tieňov.



Používa službu Blogger.