MATTE LEOPARD

6/06/2019

Trendom tohto roku sú opäť zvieracie vzory, či už na oblečení, nechtoch, doplnkoch, dekoráciach.. Niektorí ich milujú a už od prvých rokov tohto milénia na ne nedajú dopustiť, alebo sú tu tí, ktorí ich neznášajú. Ja im príliš neholdujem, no pokiaľ sa nejaký vzor pekne a vkusne zakombinuje tak by také oživenie nemalo byť na škodu. V tomto článku si ukážeme ako si aj vy v pohodlí domova môžete pretaviť tento trend do manikúry v podobe leopardieho vzoru.



Čo som použila?
- podkladový lak ľubovoľnej farby (Flormar Jelly look- amaranth)
- lak, ktorým budeme robiť vzory (Rimmel London- white love)
- matný top coat (Flormar- matifying top coat)
- platničku na pečiatkovanie (Flormar- M57)


Ako budeme postupovať?
Na úplnom začiatku som začala na čisté odlakované a odmastnené nechty nanášať základnú farbu. Najlepšie je zbaviť sa mastnoty z nechtov mydlom alebo vatovým tampónikom namočeným v alpe, lak dlhšie vydrži. V mojom prípade išlo o túto peknú tlmenú tehlovú,ktorá sama o sebe má veľmi šťavnatý finish. 



Ďalší krok bude trošku piplačka, hlavne pre tie, ktoré majú dlhšie nechty. Na platničku nanesieme tenkú vrstvu laku,tú škrabkou zotrieme a následne razítko pritlačíme o platničku. Gumené razítko opatrne pritlačíme o necht a je to. Pokiaľ však máte nechty dlhšie než je miesto na platničke, proces budete musieť na jeden necht opakovať viackrát. 




Keď už máme vzor na všetkých nechtoch, na ktorých sme chceli, môžeme buď nechty prelakovať klasickým top coatom s lesklým finishom, alebo tak ako v mojom prípade si zvoliť omnoho viac zaujímavú variantu. Tou je top coat s matným finishom, ktorý dodá nechtom zamatový efekt, ktorý vydrží až do odlakovania.




















Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.