ELEGANT & CHIC AJ V HORÚCICH DŇOCH

6/08/2019
V horúcich letných dňoch si väčšina z nás najčastejšie oblieka veľmi jednoduché a vzdušné kúsky a riadi sa heslom, hlavne pohodlne. Často krát si situácia alebo príležitosť vyžaduje vyzerať jemne elegantne. V tomto článku si ukážeme tri inšpirácie, ako docieliť takéhoto looku bez toho aby utrpelo vaše pohodlnie. 

Prvým tipom je jednoduchá košeľa v kombinácii s denimovou sukňou. Jemne potrhaná sukňa kratšia sukňa bude spolu s bavlnenou košeľou či blúzkou tvoriť kombo, v ktorom sa budete zaručene cítiť pohodlne.


Druhá inšpirácia je založená na výrazných farbách, ktorých sa netreba báť. Teplé počasie si priam pýta aby sme do ulíc vzali prevetrať kúsky vo farebných tónoch. Kedže dnes na trhu nájdeme množstvo strihov šortiek nemusíte sa báť kombinovať šortky na zaväzovanie s blúzkou a v chladnejšom počasí napríklad so sakom v rovnakej farbe. Docielime tak veľmi jednotný a elegantný look. 



















































Posledný tip by sa na prvý pohľad mohol zdať úplne zanedbateľný. Predstavte si, čo vynikne na opálenej snedej pokožke najviac? Presne! Biela farba. Šaty v bielej farbe si môžete vybrať podľa strihu, ktorý najviac lichotí vašej postave, no vzdušnou látkou s padavým strihom nemáte čo pokaziť. Vyvarujte sa však strihom, ktoré príliš lemujú postavu pretože to v teplom počasí nemusí byť až tak príjemné.













Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.